Články

V této sekci najdeš články různého druhu, různých délek i různých témat. Vždy jsou autorské (buď od Pandory, nebo od Chocholouška) a pokud by něco mělo být okopírované, vždy jsou uvedeny zdroje. Každý článek je přidělen k jednomu nebo i více štítkům (koumání, tvoření, sportování, zálesačení, kutuření, myšlenkování a hraní). Když si tedy chceš přečíst článek jen k danému tématu, stačí kliknout na jeden ze štítků, které se vždy zobrazují po levé straně stránek.

Články

Hra na žabky

25.03.2014 13:16

Dnes si trochu pohrajeme a zatvoříme. Rozhodla jsem se pro jednou spoit dvě rubriky do jedné a napsat článek o hře, kterou si můžete vyrobit a potom zarhát. Jde o logickou stolní hru, ve které se hraje mozkem, nikolivěk kostkou a náhodou. Je pro dva hráče a nepořtebujete k ní téměř nic krom několika papírů. Přeji příjemnou zábavu!

Test paměti a temperamentů

01.02.2014 11:29

Protože už bylo na čase přidat něco do sekce myšlenkování, rozhodla jsem se přidat dva testíky - na jednom si vyzkoušíte, co jste zač a na druhém, kolik si toho zapamatujete. Víte, jaké jste temperament? Z prvního testu to snadno zjistíte. Myslíte si, že máte dobrou paměť? Druhý test Vám ukáže, že jste na omylu, nebo z Vás udělá génia!

Knihy Jaroslava Foglara

01.02.2014 10:37

...Pojď se mnou tam, kde nebe je vysoké a modré a kde oblaka bílá rychleji než kde jinde plují. Slyšíš tu píseň větrů v korunách borovic? Slyšíš tu píseň dálek závratných? Tiše a velebně šumí hlavy stromů. Záře slunce červenavá stéká po jejich rozpukaných kmenech a vůně pryskyřice tě omámí. A večer oheň táborový tam do tmy pak zasvítí a vyvolá v tobě pocity, které otřesou tvou duší...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>